Q-Flex Family -

Arvomme perustuvat huolenpitoon ja yhteenkuuluvuuteen
Q-Flex perustettiin vuonna 1996 palvelemaan asiakkaita yksilöidyillä ratkaisuilla ja tarjoamalla kansainvälisesti tunnettujen päämiesten elektromekaniikan tuotteita.
Toimimme elektromekaniikan alalla pääosin Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Itä-Euroopassa

Q-Flex lukuina

vuotta elektromekaniikka-alan kokemusta
0
Päämiehiä
0
Liikevaihto
0 m €
Vientituotteita
0 %

Arvot

Vahvan toimintamme perustana ovat Laatu ja Joustavuus. Toimimme joustavasti asiakkaan kumppanina ja tarjoamme laadukkaita ratkaisuja laajasta tuotevalikoimasta.
Q-Flexiläisissä huokuu vahva me-henki ja yhteisöllisyys. Meille on tärkeää huolehtia jatkuvasta osaamisen ja toimintamallien kehittämisestä niin yrityksen kuin yksilön osalta. Haluamme olla vastuullisin kumppani ja siksi teemme koko ajan töitä vastuullisempien ratkaisujen kehittämiseksi.

Missio ja visio

Missionamme on helpottaa asiantuntemuksellamme yrityksenne toimintaa ja henkilöstönne työtä ja tuottaa lisäarvoa joustavien palveluidemme avulla. Olemme omistautuneet ratkaisemaan hankalimmatkin design-haasteet yhteistyössä alan tunnetuimpien päämiesten kanssa.
Visiomme on tarjota tuotesuunnittelun ja tehdaskustomoinnin avulla entistä parempia kokonaisratkaisuja parhaan lopputuotteen varmistamiseksi. Olemme täällä Sinua varten.
Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että suurin osa tiimistämme on ollut mukana jo vuosikymmenen ajan ja osa jopa yrityksen perustamisesta lähtien.
Vahvan toimintamme perustana ovat arvot Quality (Laatu) ja Flexibility (Joustavuus), joista myös yrityksemme nimi on muodostunut.

Henkilökunta

Asiakastuki