Rekry: Etsimme B2B-myyntitiimiimme Product Manageria / Account Manageria!

Viimeisimmät artikkelit

Etsimme Product Manageria / Account Manageria elektroniikka-, sähkö- ja automaatiokomponenttien B2B-myyntitiimiimme.


Etsimme ensisijaisesti alan ammattilaista, jolla on kokemusta elektroniikka-, sähkö- tai automaatioalalta. Voit myös olla urasi alkutaipaleella, pääasia on oikea asenne. Teknisen myynnin tehtävissä toimit itsenäisesti asiakasrajapinnassa. Vastuullasi on löytää oikeat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin sekä tukea muuta myyntitiimiä tuotteidemme myynnissä. Lisäksi vastuullesi kuuluvat jo olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen, uusien kontaktien hankkiminen sekä verkostoituminen. Yhteydenpito asiakkaiden kanssa on monikanavaista, joka tapahtuu joko sähköpostilla, puhelimella tai henkilökohtaisella käynnillä.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän teknisen myynnin parissa mukavassa ja asiantuntevassa porukassa. Myynnillisen menestyksen tueksi tarjoamme sinulle sisäisen tukiverkoston ja koulutusmahdollisuuksia.


Toivomme sinulta:

  • Teknistä koulutusta elektroniikka-, sähkö- tai automaatioalalta
  • Aktiivista ja itsenäistä otetta myyntityöhön
  • Asiakaspalveluhalukkuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Ratkaisukeskeisyyttä sekä taitoa kartoittaa asiakkaan tilanne ja tarpeet
  • Järjestelmäosaamista
  • Kykyä kommunikoida englanniksi


Kiinnostuitko?

Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi suoraan toimitusjohtaja Ilkka Ilolan sähköpostiin ilkka.ilola@q-flex.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Ilola, 0400 520 494 arkisin klo 9-16 välillä.

Hae tehtävää heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Q-Flex Oy on teknisen kaupan ammattilaisista koostuva osakeyhtiö. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja liikevaihtomme on 9M. Q-Flex toimii mielenkiintoisella elektroniikka-, sähkö- ja automaatioalalla ja kulkee koko ajan kehityksen aallonharjalla. Päämarkkina-alueenamme on Suomi ja muut Pohjoismaat, Baltian maat sekä Itä-Eurooppa. Edustamamme päämiehet ovat alamme tunnetuimpia nimiä. Uudet toimitilamme sijaitsevat Liedon Avantissa, noin 15 min ajomatkan päässä Turusta.